Jäseneksi liittyminen

Suomen yhtiöoikeusyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä yhtiöoikeuden käytännön kysymysten parissa työskentelevät, sitä teoreettisesti tutkivat tai siitä muuten kiinnostuneet henkilöt. Yhdistykseen voidaan hyväksyä myös yhdistysjäseneksi yhtiöoikeuden kanssa säännöllisesti työskenteleviä yhteisöjä, kuten erilaisia asiantuntijaorganisaatioita. Yhdistyksen jäsenyys edellyttää kahden yhdistyksen olemassaolevan jäsenen suositusta. Jäsenyyttä haetaan täyttämällä oheinen jäsentieto- ja hakemuslomake.

Rekisteröitymislomake